REFERANSER

Her kan du lese litt om våre referanser og den tilbakemeldingen vi har fått fra våre kunder.

Vil du gi ein referanse, er det bare å ta kontakt oss, så skal vi få lagt den inn.

Tilbakemeldinger

"Etter 8 år med behandlinger hos diverse spesialister uten resultat har ryggen etter én behandling med Brakstadmetoden hos Rune Åbø blitt tilnærmet god som ny og jeg har fått en velfungerende hverdag igjen. Han er veldig dyktig med mennesker, ser hele kroppen i en sammenheng og er oppriktig interessert i det han holder på med. Maxliving og Rune Åbø har min varmeste anbefaling!"

​AMH

​
“I vårt arbeid med å skape et best mulig arbeidsmiljø og forebygge sykefravær besluttet vi høsten 2013 at vi skulle tilby de ansatte kurs i egentrening og muskelterapi.
Dette ble gjennomført over 4-5 uker 1 gang i uken.Kurset bestod av effektive, morsomme og lærerike øvelser i hvordan vi kunne utføre egenbehandling på oss selv, for å lindre og forebygge muskelplager og andre «ondter»
Vi fikk også mye nyttig kunnskap om hvordan kroppen responderer på ulike former for belastning og hvordan vi kan forebygge at muskel og skjelettplager oppstår.
I forlengelsen av denne suksessen har vi i perioden fra februar til juni engasjert Rune Åbø fra MaxLiving til å ha teambulidings trening med de ansatte en gang i måneden.
Vi er delt inn i grupper og konkurrerer både mot hverandre og ikke minst med oss selv. Siden dette går over tid mener vi at det stimulerer oss til å trene på egenhånd, og dermed se resultater i de øvelsene vi gjennomfører fra gang til gang. Dette er både morsomt, motiverende og skaper god stemning og bedre sosialt miljø blant de ansatte. Vi gleder oss til fortsettelsen! ”

Trond Øverli Styrer Olsvik barnehage