top of page

Vondt i ryggen?

Vondt i rygg.jpg

Ryggsmerter kan komme plutselig eller komme sigende. Mange tenker vondt i ryggen ikke kan gjøres noe med. Men vi har veldig god erfaring med å tenke helhet når vi behandler for ryggsmerter. 

Smerteområde kan være korsrygg men også midt ryggen eller andre steder.

Væskegjennomstrømning kan komme i klem enten ved skulderbladene eller ved setemusklene. Dette kan skape en nedstrupning av væskeflyten til musklene å gir økt trykk. Som igjen kan gi smerte når musklene og vevet ikke får tilførsel av oksygenrikt blod.

Behandling

Vi har en helhetlig tilnærming til dine ryggplager. Først ser vi på ryggen din, for å avdekke hva muskler som har trukket seg sammen. Det vil igjen skape ringvirkninger på skjelett samt hele muskelskjeden. Musklene fungere som en pumpe for vev og lymfevæsken. Pumpeeffekten Går ned grunnet muskelen overbelastet. Dette skaper opphopning av avfallsstoffer i vevet som igjen gir smerter å ubehag.

"Bossbøttene" (lymfeknutene) til musklene er fullt opp. Vi presser "bosset" i lymfeknuten videre i systemet, slik at muskelen får kvittet seg med avfallet samt bedre tilførsel av ny næringsrik væske.

da3d0014-ad5e-45d7-a54e-20db28b4d7ce.jpg
bottom of page